Fieldtarget

Bazar zbraní

Hodnocení uživatelů:  / 1
NejhoršíNejlepší 

Kdybychom kupovali jenom zbraně nové, bylo by to fajn. Ovšem pokud chcete koupit zbraň levněji, případně rychleji (dodací lhůty e-shopů bývají strašlivé) anebo chcete koupit zbraň, která se už nevyrábí, musíte se podívat kolem sebe na své známé nebo na různé bazary. Nedávno jsem zaznamenal vznik webu http://www.bazar-zbrani.com, který si klade za cíl právě zprostředkovat kontakt mezi zájemci o jakoukoliv zbraň nebo jiné příslušenství týkající se této oblasti.

Stránky jsou přehledně členěné do kategorií Zbraně bez ZP, zbraně na ZP, přebíjení, chladné zbraně, optika, uniformy a výstroj, vojenská technika a literatura, takže se každý snadno zorientuje.

Vkládání inzerátů je velmi snadné a intuitivní, všechno provedete v jednom jednoduchém formuláři a dokonce se ani nemusíte registrovat. Ovšem po případné registraci získáte navíc možnost své inzeráty kdykoliv měnit, prodlužovat jejich platnost a další výhody.

bazar-zbrani

Vkládání inzerátů je zdarma, pouze pokud byste chtěli inzerát zveřejnit zvýrazněný v přednostních kategoriích nebo s prodlouženou platností, můžete to udělat za pár korun jednoduše pomocí SMS zprávy.

Míst, kde si lidé můžou koupit nebo vyměnit zbraň, není nikdy dost a podobné aktivity vítám a budu podporovat. Tak pokud máte zájem něco prodat nebo koupit, koukněte tam.

 

 

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru