Fieldtarget

KalibrGun Valdy EU podruhé

Hodnocení uživatelů:  / 0
NejhoršíNejlepší 

KalibrGun překonal počáteční problémy s výrobou první série a rozjíždí produkci naplno. Momentálně je zbraní nedostatek a jsou vyprodány na dlouhou dobu dopředu, ale všichni dělají všechno pro to, aby aspoň částečně uspokojili poptávku nedočkavých zákazníků. První seznámení s firmou jste si mohli přečíst v jednom z předešlých článků, stejně jako recenzi o stěžejním modelu Cricket. V tomto článků přináším několik aktuálních fotografií ze včerejší návštěvy pražské fabriky a jsem rád, že mohu přinést pozitivní zprávy.

Vyskládané bloky závěru po jedné z výrobních operací.

2012_Kalibrgun

Zásobníky stlačeného vzduchu připravené k dokončení.

2012_Kalibrgun-001

2012_Kalibrgun-002

Naplno se konečně rozjela i výroba dřevěných pažeb na dvou číslicově řízených obráběcích frézách zároveň. Fotografie byla pořízená přes ochranný skleněný kryt, piliny létají všude kolem...

2012_Kalibrgun-003

Další fotky jsou ze skladu pažeb, připravených k odeslání na finální dokončení. Povrchovou úpravu provádí známá firma Klinský, která je zárukou vysoké kvality zpracování jakýchkoliv dřevěných pažeb.

2012_Kalibrgun-004

2012_Kalibrgun-005

Pohled na vyskládané přířezy z amerického ořechu připravené k výrobě.

2012_Kalibrgun-006

Viděl jsem lidi v plné práci, kteří se odhodlaně snaží naplnit očekávání zákazníků a dodat jim hotové zbraně v co nejkratší době. Na závěr jim tedy nezbývá než popřát hodně úspěchů.

A vy ostatní vydržte, pušky budou!

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru