Fieldtarget

Celkové výsledky sezóny 2014

Hodnocení uživatelů:  / 2
NejhoršíNejlepší 

Hlavní HFT sezóna je za námi. V tomto článku naleznete ohlédnutí za jejím průběhem a celkové výsledky Poháru České sklopky 2014. Seriál poháru tvořilo celkem 13 závodů, ze kterých se účastníkům do celkového hodnocení počítalo 7 nejlepších výsledků. Navštívili jsme nejen známá místa jako je Bohumín, Stárkov, Hadačka nebo Drozdov, ale i nová místa ve Vlkavě a Tuhani. Zvláště poslední místo se jeví velice dobře a pravděpodobně tam příští rok uskutečníme hned několik akcí.

DSCN7814

Během roku jsme se zúčastnili i mnoha zahraničních závodů. Uvedu Mistrovství světa v Kelmarsh, Mistrovství Polska, Slovak Open ve Skýcově, utkání v Cambridge a další závody v Polsku. Podařilo se nám na nich získat několik významných úspěchů jako je několik vítězství a předních umístění na polských závodech, první tři místa na Slovak open nebo třetí místo v teamech na Mistrovství Polska. Velkým úspěchem skončil Česko-Polský pohár, který se Mandymu podařilo vyhrát v jednotlivcích a českému HFT teamu v soutěži družstev. A také jsme na našich závodech přivítali velké skupiny střelců z Polska a Slovenska.

DSCN7768

Poslední závod se tedy konal právě v Tuhani a po jeho zakončení jsme se sešli v příjemném prostředí místní hájovny na slavnostním vyhlášení celkových výsledků sezóny. Dočkali jsme se i taneční vložky...

DSCN7769

A pak proběhlo vlastní vyhlášení výsledků.

DSCN7777

DSCN7780

Letos se mi dařilo, po třech letech se mi podařilo vyhrát celoroční pohár a k tomu z dalších závodů i Zimní pohár a HFT Slovak Open.

DSCN7786

Na druhém místě skončil Dušan Mandát, který si letos spravil chuť vítězstvím v prvním ročníku Česko-Polského poháru a prvním místem na závodě v Cambridge.

DSCN7791

DSCN7793

O humornou vložku se postaral Michal, který Dušanovi věnoval tričko na připomenutí jeho druhých míst v Poháru České sklopky, Zimním poháru, Poháru Hunterů a Mistrovství České republiky.

DSCN7795

DSCN7796

Třetí místo se podařilo velmi těsně o pár setin procenta uhájit Petrovi Kolischovi, který má za sebou letošní prestižní vítězství na velkých závodech v Bohumíně.

DSCN7808

DSCN7813

Po vyhlášení stupňů vítězů následovalo vyhlášení závodníků v dalším pořadí, kteří si všichni mohli vybírat z velkého množství připravených cen. Z letošních úspěchů našich závodníků připomenu ještě první místo v polském Poháru Hunterů, které získal Vladimír Kvapil.

DSCN7815

Velké poděkování patří všem sponzorům, kteří do Poháru věnovali velké množství věcných cen. Jmenovitě Pavlovi Kolebačovi a firmě JSB http://www.schulzdiabolo.cz/, Markovi Děnglovi a firmě http://www.zbrane-vzduchovky.cz/, Josefovi Černíkovi z České zbrojovky Uherský Brod http://www.czub.cz/ a Martě Růžičkové z http://eshop.fieldtarget.cz/     

DSCN7770

Celkové výsledky naleznete v přiložené tabulce. Kategorie Piston tento rok nebude vyhlášena, protože ani jeden závodník nesplnil alespoň minimální počet závodů.

2014 total

Díky všem za společnost a těším se na další závody!

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru