Fieldtarget

Zimní pohár 2016 - výsledky

Hodnocení uživatelů:  / 0
NejhoršíNejlepší 

Od ledna do března u nás probíhal Zimní pohár v HFT 2016. Soutěžní seriál tvořilo 5 závodů střídavě pořádaných kluby Česká sklopka a Krušnohorští ostrostřelci. Lichá kola se konala na tradičním místě v Panenských Břežanech, sudá kola pak proběhla v okolí střelnice v Žalanech.

DSCN2894

V tomto roce byla vypsána pouze jedna společná kategorie Open, která zahrnula všechny zúčastněné a do celkového pořadí byly střelcům započítány 4 nejlepší výsledky.

Pouze první závod dělal čest svému jménu a konal se na sněhu, ostatní kola se za to vyznačovala silným větrem (v celém startovním poli se nenašel závodník, který by celý seriál zvládl bez zapsané nuly za minutí sklopky).

Zprávy z jednotlivých závodů si můžete přečíst na odkazech:

Zimní pohár 1.

Zimní pohár 2.

Zimní pohár 3.

Zimní pohár 4.

Zimní pohár 5.

První tři střelci na každém závodu byli pokaždé oceněni medailemi a vítěz každého jednotlivého závodu získal navíc malý pohár.

První tři závodníci v celkovém pořadí Zimního poháru 2016 v HFT pak obdrželi samostatné poháry.

Vítězem se stal Dušan Mandát před Jakubem Vichrem a Ladislavem Pustaiem. Vítěz se bohužel z důvodu nemoci nemohl zúčastnit předání poháru, ten mu proto bude předán dodatečně.

DSCN2898

Na závěr byla mezi zúčastněné vylosována tombola o velké množství pěkných cen! Výhercům blahopřejeme a na koho se nedostalo, třeba bude mít štěstí příště.

Děkujeme sponzorům Zimního poháru v HFT 2016 - firmám JSB Match Diabolo, Česká zbrojovka Uherský Brod a Zbrane-vzduchovky.cz.

DSCN2895-001

Celkové výsledky:

Winter Cup 2016 total

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru