Fieldtarget

Lipová 13.9.2014

User Rating:  / 1
PoorBest 

O víkendu 13-14.9.2014 se v Lipové uskutečnil sraz vzduchovkářů a poslední 5. závod 1. ročníku Moravského poháru HFT.

01

Konal se netradičně v areálu Sportovního klubu Lipová a blízkém okolí. Střelci tak mohli využít perfektně vybavené zázemí SK, což přišlo zúčastněným při deštivém počasí určitě vhod.

02

03

Sraz byl poněkud komornějšího charakteru i vzhledem k podobné akci konající se ve Stárkově. Pár přihlášených se rovněž pro nemoc omluvilo, přesto se nás sešel velmi slušný počet 36. střílejících.

04

Jak už to tak v Lipové bývá, vše bylo postaveno, připraveno a perfektně zorganizováno, Svako a spol. opět neponechal nic náhodě. Jenom v sobotu se chvilku čekalo díky rozmarům počasí. Trať byla postavena asi 500 metrů od areálu ve smíšeném lese a přilehlé louce, náročná byla především díky nízkému podrostu, optickým klamům na odhad vzdálenosti a také stíženým světelným podmínkám.

05

06

Po prvním kole závodu, občerstvení v podobě výborného guláše následovala volná zábava až do pozdních večerních, či snad časných ranních hodin.

07

08

Na nedělní závod byl naplánován konec deště na 10.00, což se také stalo a mohlo se jít na trať.
V neděli se ještě dodatečně přihlásili ještě další pružinovkáři z nedalekého okolí a tak se celkem v pohodě odstřílelo 2 kolo.

09

10

11

Za 5 závod předal střelcům medaile předseda Sportovního klubu Lipová, ceny-poháry předal také vítězům celého seriálu Moravského poháru HFT 2014.

12

13

Tímto také děkujeme sponzorům Akord Lipová spol. s.r.o. a Obec Lipová za poskytnutí finančních příspěvků na zakoupení sportovních trofejí pro vítěze a majiteli lesa za možnost si zastřílet v pěkném lesním terénu.

14

15

Mimo členů střeleckého oddílu SK Lipová se na zajištění závodu podíleli i další členové SK, kteří se postarali o občerstvení, stravování a další služby velice ochotně a na vysoké úrovni.

16

17

V neděli 14.9.2014 byl tak na závěr srazu úspěšně zakončen pohárový soutěžní rok 2014 na Moravě předáním pohárů vítězům jednotlivých kategorií ve střelbě HFT a s přáním, že si ještě do konce roku zastřílíme, potrénujem a podrobněji vyhodnotíme celý střelecký rok 2014.

Vítězové Moravského poháru HFT 2014.

V kategorii puška PCP muži zvítězil Lukazs Radaj před Svatoplukem Koudelkou a  Vladimírem Kvapilem. Pohár za nepřítomného Lukasze převzal v zastoupení  Vladimír Tuček.

18

V kategirii puška PCP ženy zvítězila Katka Zupková před Pavlínou Rajčulovou a Vendulou Tilleczkovou. Pohár za nepřítomnou Pavlou a Vendulou převzal v zastoupení Petr Rajčula a Olda Šimčík.

19

V kategorii puška PCP junior zvítězila Eva Rajčulová před Marií Kvapilovou a Danielem Pihyrem. Pohár za nepřítomnou Evu převzal v zastoupení Petr Rajčula.

20

V kategorii puška piston muži zvítězil Miroslav Zajíček před Oldou Šimčíkem a Vladimírem Hrabalem.

21

V kategorii puška piston ženy zvítězila Marcela Bolková,v nepřítomnosti převzal pohár v zastoupení Vladimír Tuček.

22

Celkové výsledky jsou v tabulce:

Lipova results

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru