Fieldtarget

Strašice 11.10.2014 Wild Wild West

Ratio:  / 1
MaloBueno 

Dne 11.10.2014 se konala již 4. soutěž v HFT v malé vesničce Strašice v Brdech a opět se sešla skvělá parta stejně postižených lidí. Čím dál tim víc jsou tyto srazy naplněny pohodou a dobrou náladou.
Počasí se taktéž povedlo i když z kraje a v průběhu prvního kola to spíše vypadalo na déšť. Nicméně druhé kolo provázelo slunce a lehký vánek, kterému u nás říkáme totální bezvětří, jelikož většinu roka zde doopravdy fouká (okolo 5m/s).

IMG 0442

Hned zkraje bylo jasné, že 4. soutež bude velkou bitvou o přední příčky a nebude to nikdo z lidí, jak já říkám z velké 4 ( Kubajzz, MartinK, PetrK a Mandy). Ani jeden nepřijel, což mě dost mrzelo, protože jejich účast je pro mne vždy dalším poznáním a vzděláním, ale mělo to i svoje "kouzlo". A tak jsem si v duchu odhadoval, kdo by mohl být na předních příčkách a skoro jsem se trefil. Ale nepředbíhejme....

IMG 0379

IMG 0418

Celkově přijelo 18 střelců z toho bylo 5 juniorů. Žena byla tentokrát pouze jedna, ale o to víc zatopila všem pánům a musím přiznat, že pro mne byla Olies morálním vítězem 4. závodu.

IMG 0382

Trať se snažím stavět nápaditě, ale s jednoduchou obtížností, aby si to užili i čerstvě začínající střelci, kterých na tomto závodě opět pár bylo. Ostatně každý závod zde vidíme nové tváře a z toho mám velkou radost. Tyto závody vznikly hlavně pro začátečníky.
Závod odstartoval s mírným zpožděním a hned po startu prvního kola se muselo přerušit, jelikož nedopatřením, které si soutěžící vysvětlili tak, že chci předběhnout v náročnosti skoro již legendárního českého stavitele p. Jiřího Fouska, musela být sklopka opravena. Inu když si nedáte pozor, může se stát, že ji postavíte zadní stranou dopředu a ona mrcha né a né spadnout... Ještě jednou se tímto omlouvám, ale zase to pobavilo.

IMG 0428

IMG 0431

IMG 0433

Po prvním kole přišlo na řadu občerstvení, které snad všem chutnalo a jako zákusek byly domácí věnečky z dílny maminky juniora Johnyho 323, které ještě jednou moc děkuji, zaprášilo se po nich jako nic.

IMG 0449

IMG 0408

Druhé kolo bylo ve znamení sluníčka, které vylezlo a mírného vánku.

IMG 0426

IMG 0463

IMG 0462

Jakmile soutěžící začali odevzdávat karty s konečnými výsledky bylo jasné, že bude ještě veselo. Tentokrát nezůstalo u jednoho rozstřelu, ale celkem u dvou o celkovém počtu 5 lidí.
Rozstřel v kategorii Juniorů byl o druhé místo mezi Johny323, kterého potkalo v prvním kole nedopatření rozštelovaného puškohledu, ale vypořádal se s tím s bravurou o řád vyšší a mezi Holubem M. Rozstřel vyhrál Johny323.

IMG 0469

Rozstřel mezi dospělými byl o druhé a třetí místo mezi LudvíkemJ, Olies a Katanou. Katana vyhrál první kolo a do dalšího šel LudvíkJ s Olies. Vyhrál LudvíkJ se svým veteránským klidem a skušeností, ale něco mi říká, že příště se můžeme dočkat rozstřelu mezi Ranovakem, který tesně o jeden bod celý závod vyhrál a Olies a to jsem teprve zvědavý, kdo vyhraje a kdo bude mít teplou večeři... Vítězové dostali pěkné medaile, které věnovala do závodu CAFTA a tím jim děkuji za podporu, které si zde velmi vážíme. Jinak celkový vítěz dostal nožík z mé dílny a doufám, že mu bude sloužit dlouho a k plné spokojenosti.

IMG 0498

Po ukončení závodu se ještě chvíli debatilo a cca po hodince se všichni rozjeli do svých domovů.
Závěrem bych chtěl poděkovat Ranovakovi a Olies za obaly na soutěžní karty, mamince Johnyho323 za výborné věnečky a všem co přijeli za skvělou zábavu, jelikož závod je takový, jaký si ho uděláme my sami.

IMG 0397

IMG 0416

Chtěl bych vás všechny pozvat na 5. závod, který bude posledním před zimními soutěžemi, které bych chtěl udělat trochu jinak a v častějších frekvencích.

WWW 4.sout

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru