Fieldtarget

Vojtěchov 13.12.2014

Ratio:  / 1
MaloBueno 

V sobotu 13.12.2014 se v hostinci a indiánském muzeu "U posledního mohykána" uskutečnil již tradiční "mikulášský" nebo chcete-li předvánoční sraz moravských vzduchovkářů. Přestože předpověď počasí nevěstila nic dobrého, vše vyšlo skvěle, ale i kdyby ne, s vyhřátou hospodou za zády se nebylo čeho obávat.

dsc 0001

Někdo odřekl, někdo přijel neplánovaně, takže se nás do 10 hodin sjelo kolem 30 lidí a šlo se střílet. Tentokrát to ovšem nebylo o závodění jako takovém, ale spíše o zábavě. Na place hned za hostincem byli rozmístěny tréningové sklopky a dnes již legendární střelničky (lízátka) z produkce Akord Lipová http://www.akord-lipova.cz/vyrob.htm , na žádná pravidla se nebral zřetel, takže jste mohli najít i 15mm killzónu na 40m, která se stala i díky mírnému větru pro většinu zúčastněných velkou výzvou.

dsc 0003

dsc 0019

dsc 0034

Nováčci složili střelecké zkoušky a kdo si chtěl zasoutěžit, mohl svůj um předvést na Svakem připravené střelničky coby simulaci střelby na siluety, ve které zvítězil Bedroš, kterému řádně zatápěl Slávek74, Žabák a PavelPP. Musím říci, že nováčci opravdu překvapují čím dál tím víc, doufám, že jim forma a nadšení vydrží.

dsc 0106

dsc 0040

Ve 13:00 jsme se šli posilnit výborným obědem, kdo chtěl šel poté ještě střílet, někdo už se neukecal a zůstal v teple. Už byla tma když jsme se opět všichni sešli, následovala bohatá tombola, jedna pro kluby a druhá pro jednotlivce, povětšinou složená ze sponzorských darů od Svaka a fi. Akord Lipová, dále pak věcí co věnovali někteří zúčastnění.

dsc 0049

dsc 0196

Mohli jste tedy vyhrát např. nerezové držáky na sklopky, pásky na upevňování, lipovskou střelničku, nebo také soudek piva, Palongovu mačetu, Slávkovu HFT paštiku či lahvinku něčeho dobrého. Myslím, že si všichni anebo většina z nás přišla na své. Večer jsme se rozjeli domů. Toto byla zřejmě poslední akce tohoto roku, chtěl bych tu tedy poděkovat všem organizátorům a lidem kteří se podílejí na organizaci těchto akcí a především Svakovi, který je jedním z "hlavních motorů" toho všeho, i Vám všem za to, že nám věnujete svou přízeň. Do další sezóny a Nového roku 2015 Vám Všem přeji pevnou ruku, ještě pevnější zdraví......Zdendaxx

dsc 0200

dsc 0206

Ps. ještě bych rád poděkoval za super fotky paní, jejíž jméno mi uniklo..Kdo umí ten umí, doufám že bude jezdit častěji.

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru