Fieldtarget

Testy diabolek (květen 2015)

Note utilisateur:  / 1
MauvaisTrès bien 

Ani v květnu jsem si nenechal ujít příležitost k otestování jednotlivých sérií diabolek v tunelu bohumínské firmy JSB. V průběhu výrobního cyklu se lehce mění vlastnosti vyráběných diabolek, a proto je důležité si udržovat přehled o tom, které série se právě nachází v optimální fázi.

IMG 5799

Jako obvykle se testování neobejde bez všelijakých přínosných diskuzí s lidmi z JSB na aktuální témata. Z novinek můžu říct, že se připravuje náběh výroby diabolek Predator v ráži 7,62 mm.

IMG 5800

Zároveň jsme probírali organizaci a přípravu tradičního velkého setkání vzduchových střelců, které proběhne v Bohumíně ve dnech 20.-21.6.2015.

IMG 5801

Tentokrát musím říct, že test nebyl úplně korektní, protože tunel je před opravou (musí se utěsnit) a jak svítilo slunce, tak v průběhu testu v tunelu prudce rostla teplota a místy jsem cítil průvan, což mohlo test ovlivnit.

Přes optiku jsem tunel ještě nikdy nefotil, tak tady je fotka, jak to vypadá z pohledu střelce. Omlouvám se za kvalitu fotek, musel jsem si vzít starý foťák. Příště to bude lepší, ten nový už mám spravený.

IMG 5797

 

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru