Fieldtarget

Panenské Břežany 14.11.2009

Note utilisateur:  / 0
MauvaisTrès bien 

Letošní poslední závod se konal za příznivého počasí, bylo teplo a skoro nefoukalo.
Vše proběhlo za zatím nejvyšší účasti 27 střelců + ještě pár lidí, kteří nezávodili a nejvyššího počtu 40 terčů (dosažitelné maximum tedy bylo 80 bodů).

2009-10-17 Panenske Brezany6

Komplikace přineslo kácení lesa blízko nás, ale se vším jsme si poradili.

Fotografie od Radyxe naleznete zde: http://radyx.rajce.idnes.cz/Sraz_XVIII_14.11.2009/

A tady jsou výsledky:

2009-11-14 vysledky

Závodu se zúčastnili i zástupci firmy JSB, kteří do závodu věnovali věcné ceny. Tímto si zaslouží poděkování a všeobecný potlesk, že k nám vážili cestu tam a zpátky dlouhou bezmála 1000 km.

Za sebe můžu říct, že to byl pro mě závod, který mi připadal zatím nejlepší i když nejvíc smolný. Stavěl jsem terče a sepisoval papíry, až jsem si za celý den nestih ani jednou vystřelit. Akorát pár ran těsně před závodem, kdy jsem si nějak nesmyslně nastavil optiku při větru, takže na druhém stanovišti jsem zjistil, že mi to lítá o dot doprava, což mě hned na jednoduché druhé gate stálo dva body za dvě jedničky (a možná i další, protože jsem to nacvakal jenom výpočtem z hlavy), které pak v konečném zúčtování chyběly.
Ale byl to stejně hezký závod na dobře postavené trati, zvlášť když jsme šli ještě druhé kolo s pístovkama, takže jsem odstřílel 80 soutěžních ran, což byl celkem nápor, ale fajn zážitek.

Ještě zkusím nějak vyhodnotit celý ročník, akorát ještě nevím jak pořádně na to.

 

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru