Fieldtarget

Milovice 27.8.2011

Рейтинг:   / 0
ПлохоОтлично 

V sobotu a neděli se konal v Milovicích sraz vzduchovkářů s pořadovým číslem 31 a jak se stalo dobrým zvykem, v rámci srazu se konají závody. Pár odvážlivců dojelo už v pátek a užili si parné počasí, kdy teploty stoupaly někam k 37°C. V sobotu ráno bylo nádherné počasí avšak se silným větrem a podle předpovědi měla přijít studená fronta s deštěm, proto jsme se vrhli na stavění dráhy poměrně brzo.

2011-08-27 Milovice6

Po rozestavení 25-ti stanovišť s 50-ti sklopkami (maximum 100 bodů) a zápisu do startovní listiny začal letošní sedmý závod. V jeho průběhu sice foukal silný vítr, ale místo na kterém momentálně závody pořádáme se nachází v hustém lese, takže přestože se koruny stromů ohýbají, tak povětrnostní podmínky střelbu příliš neovlivňují. V průběhu závodu začalo být jasné, že se brzy spustí déšť, proto závod probíhal ve svižném tempu, takže když začalo pršet tak už většina závodníků měla odstříleno. I tak ale někteří pomalejší slušně zmokli.
Na start se postavil slušný počet 38 střelců z toho i 3 kamarádi, kteří za námi přijeli z Polska.
Před závodem jsme udělali společné foto. To by se mohlo stát pěkným zvykem.

2011-08-27 Milovice2

Nějaké fotky z nastřelování před vlastním závodem.

2011-08-27 Milovice

2011-08-27 Milovice1

A z vlastního závodu.

2011-08-27 Milovice4

2011-08-27 Milovice5

Celkově se jednalo o velmi vydařený závod, kde se střídaly krátké a dlouhé vzdálenosti (veverka na 50+m), střelba ve všech možných i nemožných pozicích (ze zákopu, zpoza stromu), pod různými úhly (s kopce dolů, nahoru na stromy), nechyběla střelba vleže, v sedě, v kleče i ve stoje, podle toho jak si to vyžádala situace. Na jednom stanovišti jsem si lehl do mraveniště červených mravenců, tak mám poštípané břicho. Většina sklopek byla se standardní 40mm killzónou, ale byly tam i redukované na 15mm. No, myslím, že toho měli všichni dost a každý si to užil měrou vrchovatou.
Večer se konala afterpárty, poněkud divočejší než obvykle. 
V neděli jsme se probudili do krásného počasí a posléze proběhl další závod.
Výsledky jsou tady:

2011-08-27 Milovice vysledky

V sobotu se o třetí místo nerozstřelovalo, protože se v tom počasí nikomu nechtělo.

Cenu Obrázek
tentokrát získávají: Dominátor za nejvíc sklopek, Vendous+Zuzka za pivo a pohoštění, Alexxxus za vyznačení páskou, Warthog za absolvování závodu se zlomenou nohou a Pat, protože je největší tvrďák.
Díky všem, co se podíleli na stavění a úklidu dráhy!

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru