Fieldtarget

Testy diabolek (květen 2017)

Рейтинг:   / 1
ПлохоОтлично 

JSB rozšiřuje výrobu, přistavěly se nové prostory a začínají se osazovat novými stroji, které umožní zvýšit produkci a uspokojit tak neustále rostoucí poptávku po bohumínských diabolkách.

DSC03257

Poslední dobou se mezi střelci hodně řeší špatné soustřely z HW100. Je to problém, který se objevuje už delší dobu a podle mě je to způsobeno kombinací několika věcí.
Řešil jsem to s JSB už delší dobu a výsledkem je speciálně vyvinutá série diabolek, která pasuje i do širších nebo více ostřílených zbraní. Liší se hlubším důlkem v sukýnce a na hlavičce má místo ostrého přechodu prstenec, průměr je 4,53 mm.

Lítá mi to celkem dobře i z Walthera, při nabíjení je cítit, že jde do hlavně s o trochu větším odporem. Ovšem nejlepších výsledků se dosahuje, když se diabolka do drážek jen lehce zařízne, takže špičkových rozptylů se u ní asi nedočkáme. A otázkou také je, jestli se nebude vývrt více zanášet olovem a nebude se muset častěji čistit. Kdo však máte problémy s hlavní a soustřelem a nevíte si rady, můžete zkusit tohle.

A vy, kdo problémy s přesností nemáte, máte smůlu a budete muset víc trénovat. :)

DSC03255

Na desetimetrové střelnici jsem si všiml nových polepů na přenosném testovacím tunelu, s kterým firma objíždí velké závody a v kterém si nejlepší střelci ISSF disciplín mohou nechat otestovat zbraň a ihned si do ní zakoupit střelivo.

DSC03258

Neodpustím si detail na nový JSB banner. :)

DSC03221

A ještě pár zajímavostí. Parádní soustřely z Cricketa na 50 metrů.

DSC03254

A cínové diabolky 7,62mm už jste viděli?

DSC03256

Jsou pěkně lesklé, úplná škoda je vystřílet. :)

 

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru