Fieldtarget

Testy diabolek (leden 2015)

User Rating:  / 1
PoorBest 

Ani v lednu jsem si nenechal ujít návštěvu v bohumínském tunelu firmy JSB. Cílem je obvykle otestovat a vybrat tu nejlepší sérii diabolek a v neposlední řadě probrat věci kolem aktuálních událostí. Náhodou jsem tam potkal i kamarády, s kterými se známe ze závodů z Polska, tak jsme probrali i všechno možné kolem zbraní a závodů u nás i u nich a kolem situace ohledně pořádání Mistrovství Evropy v HFT. No, momentálně to vypadá, že letos ME v Polsku nebude.

DSCN8618

DSCN8619

Tentokrát jsem se kvůli nedostatku času věnoval jen testování Expressů a odvezl jsem si (mimo jiné) i jednu velmi pěknou sérii těchto diabolek.

DSCN8628

Z novinek můžu říct, že expedice a kanceláře už jsou přestěhované do nové budovy a připravuje se rozjezd nové tavící pece a výroby olověného drátu.

Ale hlavní novinkou je, že se podařil definitivně vyřešit design obalu nových Exact Premium, což jsou speciálně vyráběné diabolky z jednotlivě převažovaného polotovaru s udávanou hmotnostní tolerancí +-0,001 gramu.

jsb-exact-premium-452-mm

Zajímavostí je tvar těchto prémiových diabolek, protože jsou kratší než normální Exact. Takže v zásadě se jedná o Express s hmotností Exactu. Pokud je chcete vyzkoušet, před pár dny jsme je zařadili do našeho eshopu.

jsb-exact-premium-452-mm1

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru