Fieldtarget

Strašice 13.12.2014

User Rating:  / 2
PoorBest 

Dne 13.12.2014 se uskutečnil první závod Zimního poháru Wild Wild West o nejlepšího střelce zasněženého divokého západu a celkově 6 závod Wild Wild West, již tradičně v malebné vísce Strašice nedaleko Brdských lesů, kam když pánbůh a úřady dovolí v létě vyrazíme na velký závod.

DSCN7895

Zimní pohár je vypsán na celkem 4 závody a dle mého i o hodnotné ceny pro celkové vítěze a počítá se každý závod očekával jsem lité souboje. Na konec se nás sešlo „pouze „ 11 střelců. Komornější závod má nicméně ledacos do sebe a kdo vynechal jeden závod neznamená, že nemůže zabojovat o celkové dobré umístění.
Počasí nám přálo i když se moc neshodovalo s názvem poháru. Teploty okolo 9 stupňů bych nenazval zimní. Ale konečně byli vyslyšeny mé prosby a foukalo tak jak je u nás v Brdských lesích zvykem a to sice s nárazem až 13 m/s. Ano stálo to za to některé střelce poslouchat kolik musí dát náměr na 30 metrech. Nicméně příští závod v půlce ledna bude už snad se sněhem.

DSCN7897

DSCN7898

DSCN7899Po prvním kole se soutěžící posilnili výborným gulášem od mojí drahé polovičky, který všechny přítomné zahřál a mohlo se vyrazit do kola druhého, které vše rozhodlo. Oproti mým původním plánům si Ranovak prosadil kategorii pružinovek a mohu říct, že dnes toho nelituji. Vždyť třetina soutěžících byli lidé s pružinami. Oproti tomu si musím postesknout, že nepřijel ani jeden Junior. Na druhou stranu Olies, můj soukromý favorit v celé plejádě střelců a jako jediná zástupkyně něžného pohlaví nezklamala.

DSCN7900

DSCN7901

DSCN7902

DSCN7903Druhé kolo už tolik vítr nefoukal, ale vystřídalo ho podzimní sluníčko. Po druhém kole následoval rozstřel a jak se již stalo tradicí účastnil se ho Ludvík J. a Radlukaj. Musím říct, že pana střelce Ludvíka musí rozstřely vyloženě bavit. Krom prvního závodu u nás byl zatím v každém a i tentokrát nezklamal a vcelku suveréně nad Radlukajem zvítězil. Třetí místo v kategorii OPEN získala Olie. V kategorii pružinovek suveréně vyhrál Ranovak, nicméně kvůli bodování neházím flintu do žita a fandím zástupci západních čech Pellermovi, který přijel s novinkou kterou neměl ani pořádně nastřelenou, tak se modlím, aby se do příště více sehráli a Ranováka pořádně provětrali.

DSCN7904

DSCN7905Závěrem bych chtěl všem poděkovat za velmi příjemné odpoledne a těším se na druhé kolo zimního poháru.Pro ty co vynechali přijeďte zabojovat a trochu promíchat celkové pořadí.

vysledky

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru