Fieldtarget

Zimní pohár 2020 - celkové výsledky

Рейтинг:   / 1
ПлохоОтлично 

Zimní pohár v HFT 2020 se stal minulostí. Do poháru původně mělo patřit 5 závodů, z kterých by se do celkového pořadí účastníkům počítaly 4 nejlepší výsledky. Avšak poslední páté kolo muselo být kvůli událostem kolem koronaviru zrušeno, a tak se do celkových výsledků započítaly všechny závody. Pořadatelství si mezi sebe opět rozdělily kluby Krušnohorští ostrostřelci a Česká sklopka.

Zimní pohár se snažíme využít jako příležitost zastřílet si ve větru, přizpůsobujeme tomu i stavbu tratí, které jsou většinou orientovány na otevřených prostranstvích. Zimní období obvykle větru přeje, během roku se větrný závod povede jen málokdy a bez zvládnutí tohoto způsobu střelby se dobrý střelec neobejde. Bohužel, letos jsme si větru užili jen velmi málo, aspoň trochu slušný vítr nefoukal ani jednou.

Sešli jsme se dvakrát v Žalanech a dvakrát v Libiši.

Závodů se tento rok zúčastnil větší počet střelců s pružinovými vzduchovkami, a proto byla vypsána také kategorie Springer. Osobně jsem tomu velice rád, jelikož mi připadá, že oproti okolním zemím je u nás poměr pružinovkářů k ostatním střelcům docela nízký a jestli se jejich počet navýší, bude to jedině dobře.

 

Kategorie OPEN:
1. Jakub Vicher 396,43%
2. Miroslav Trudič 383,10%
3. Slavo Zima 382,14%

 

Kategorie SPRINGER:
1. Libor Pacík 388,00%
2. Jozef Kubuš 373,60%
3. Miroslav Bauman 361,83%

 

Vítězům gratulujeme!

A závěrečné velké poděkování patří všem, kdo se podíleli na přípravě závodů a stavbě a úklidu tratí.

Detailní výsledky naleznete zde.

 

 

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru