Fieldtarget

Testy diabolek (prosinec 2014)

Note utilisateur:  / 1
MauvaisTrès bien 

Také na konci roku jsme navštívili bohumínskou firmu JSB na pravidelný test diabolek. V JSB došlo k velkým organizačním změnám. Administrativa s třídírnou a expedicí se přestěhovaly do nových prostor v nedaleké budově (bývalé Emco). Výroba a dílny zůstávají v původních prostorách a připravuje se stavba nové tavící pece.

jsb

S Martou jsme ověřovali jak si vedou a vybírali momentálně nejlepší série, které budeme následně nabízet v našem eshopu.

DSCN8276

Znovu jsme také zkoušeli nové diabolky Exact Premium, což jsou vlastně diabolky s tvarem Expressu a hmotností Exactu, vyrobené z jednotlivě přesně vážených polotovarů (kuliček). Budou baleny v plastových krabičkách po 200 kusech, kde každá diabolka bude zvlášť zasazena v molitanu. V době naší návštěvy ještě stále nebyly hotové nálepky na krabičky, takže zájemci bohužel musí ještě nějakou dobu počkat. Dokud nebudou hotové originální nálepky, tak je v eshopu nabízet nebudeme.

DSCN8278

DSCN8279

V průběhu střelby obvykle probíráme všechna možná témata a přišla i řeč na to, zda je rozdíl mezi čerstvě vyrobenými diabolkami a delší dobu odleželými. Teorie zní, že čerstvě vyrobené jsou pokryté mazivem, které se po pár hodinách částečně odpaří. Zní mi to úplně uhozeně, ale samozřejmě jsme se to hned jali zkoušet. No, ale možná na tom něco bude. Každopádně to ještě párkrát zopakuji. :)

DSCN8280

Méně příjemnou zprávou je, že diabolky se od ledna mírně zdražují. V eshopu je budeme nabízet za starou cenu do vyprodání zásob.

DSCN8281

jsb-001

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru