Fieldtarget

Drozdov 27.4.2013

Hodnocení uživatelů:  / 0
NejhoršíNejlepší 

V sobotu jsme se zúčastnili setkání vzduchovkářů v Drozdově v malebném prostředí Zábřežské vrchoviny. Nedávno se tam dala dohromady parta vzduchových nadšenců s názvem Drozdovské hnízdo a toto byl jejich druhý sraz. Počasí nám přálo, bylo pěkně teplo na tričko, foukal slabý vítr, který způsoboval problémy při nástřelu. JirkaF aktivně postavil malou dráhu s 24 sklopkami. Dráha byla zdánlivě jednoduchá, skýtala však některá úskalí, především co se týká povinných poloh, jelikož celkem 10 sklopek se střílelo ve stoje nebo v kleče.

Drozdov2013-001

Nejlépe akci popsal ZdendaXXL, proto nebudu zdržovat a dám mu slovo:

Zdar přátelé  ...takže rád bych tu zhodnotil tu včerejší akcičku, kterou považuji za velmi vydařenou .V osm hodin jsem se na místě činu sešel se Žabákem, který už začínal vše připravovat, následně se přiřítil JirkaF (Jirko, velké díky, jsi vážně Borec) s kladivem, kolíky a pásmem, no prostě se vším, co je potřeba a takřka zuřivě se společně s Žabákem vrhli na stavbu tratě.

Drozdov2013

Zhruba do 10:30 se dostavil zbytek účastníků, za zmínku stojí BoboAUG , který sice dorazil poměrně brzy, ale při kontrole a nastřelování svého QB78custom zjistil, že mu z něj doma vyskočila nějaká převelice důležitá součástka, bez které se Steyrům Hellboye,Vladimíra a Kubajzze a jim podobným rozhodně nemůže postavit . Musel jet tedy domů, zmíněný vehement dohledat, takže nakonec přijel až mezi posledními . Dostavili se všichni, kromě obou Mopaků a Wexela, což je škoda, myslím, že by nelitovali, také proto, že se tu sešla spousta skvělých lidí a nádherných zbraní v těchto končinách dosud neviděných.

Drozdov2013-002

Drozdov2013-003

Rozhodně bylo co obdivovat . Ať už výše zmíněné Steyry, několik EV2, Kubův Walther Alutec, Liborův Edgun, Vladův Cricket, Palongův Prosport, Svakova QB atd.atd. no prostě paráda .

Drozdov2013-021

K polednímu byla trať hotová, 12 stanovišť po dvou sklopkách, flinty nastřelené, takže jsme se společně posilnili výborným (alespoň pro mě) gulášem z kuchyně Žabákova taty, Kubajzz nám vysvětlil pravidla (tímto mu moc děkuji), protože pro většinu z nás to byla HFT premiéra a šlo se na to  .......

Drozdov2013-005

Drozdov2013-006

Drozdov2013-009

Měl jsem tu smůlu,nebo štěstí, že jsem šel ve dvojici s Hellboyem, který ležérně a s přehledem kácel všechno, co mu přišlo pod nos, takže jsem měl hned od záčatku komplex, dokonce mám pocit.., ty sklopky z něj měli takový respekt, že snad ani nemusel střílet, stačilo aby se na ně podíval skrz puškohled a radši samy spadly .

Drozdov2013-010

Drozdov2013-007

Drozdov2013-017

Nicméně mi Libor během závodu poskytl spoustu užitečných rad, informací a poznatků (díky Libore ), takže příště už budu o dost chytřejší (možná i lepší ). Po samotném závodě Kubajzz vyhlásil vítěze a rozdal hodnotné ceny, které dovezl Svako (díky Svako).

Drozdov2013-011

Drozdov2013-014

Drozdov2013-016

Všichni jsme se pak zúčastnili slavnostního předaní "Žabákova S510" Vypíškovi a "Kubajzzova Steyra" do rukou nového majitele, a sice Žabáka. Chci tímto pogratulovat oběma k novým flintám...ať vám to lítá všechno jednou dírou  ...

Drozdov2013-019

Drozdov2013-020

Zbytek dne pak probíhal v příjemném hovoru, kdo chtěl, prošel si trať ještě jednou, k večeru jsme společně uklidili trať, dorazili zbytek guláše a rozjeli se domů. Rád bych tu ještě jednou všem poděkoval, doufám že se vám to líbilo a příště dorazíte zase......moc rád jsem vás poznal ........... Zdenek
PS. Ještě jsem chtěl podotknout, že mě po včerejšku bolí celý člověk a hlavně za krkem, je to divný, vždyť jsem se defacto celý den válel  

Drozdov2013-022

A ještě jeden názor od BoboAUG:

Tak po celém víkendu jsem konečně našel čas sem postnout alespoň nějaké psaní
Akce byla super . Ze začátku jsem se trochu bál HFT závodu .. a to jak z toho, co vedle ostřílených jedinců nastřílím, tak toho, že už to nebude "rodiný sraz", ale hon za medailí. Naštěstí se to nestalo, sešla se super partička lidí a těším se zase na příště  snad to nebude dlouho trvat .

Drozdov2013-012

Drozdov2013-013

Jinak krom všech, kterým tu už bylo děkováno, bych sám za sebe rád poděkoval Flysquad (bože snad jsem to napsal dobře ). Za parťáctví ve střelbě, trpělivost (hlavně když jsem mu psal body do jeho karty ) a cenné rady.
A také Palongovi za zapůjčení a pomazlení s jeho AA PS která se mě moooc líbí

Díky kluci !

Drozdov2013-018

Za sebe jenom dodám, že se jednalo o skvěle strávený den a určitě jsem v Drozdově nebyl naposled.

Kubajzz

Více fotek naleznete na http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/Drozdovske_hnizdo_2

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru